Yoga, mitt nya fritidsintresse

God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt. Det är verkligen en god morgon eftersom jag har börjat dagen på bästa sätt med en sovmorgon och en god frukost tillsammans med mina underbara barn. Jag har för övrigt hittat ett nytt fritidsintresse, nämligen yoga i Kalix.

Jag har alltid gillat att prova på olika sporter, eller fritidsintressen och denna gång blev det yoga, och jag har fastnat helt för det. Jag har sedan jag vart liten alltid gillat att stretcha, dansa och hålla på med gymnastik men jag har liksom aldrig haft motivationen eller tålamodet för att gör det så därför har jag aldrig fastat för det förrän nu. Jag har börjat känna mig mer avslappnad och trygg i mig själv och det kan vara anledningen till att jag faktiskt kan hålla på med yoga.

Jag gick igår på en klass med yoga i Kalix hos Shiva Yoga och jag tog även med min äldsta dotter på 16 år som också tyckte att det var väldigt kul och avslappnande. Hon sa även att hon kände att hon började förstå vem hon riktigt var och jag kan inte annat än att hålla med.

Om ni någon gång är i nordost Sverige så tycker jag att ni borde gå en klass av yoga i Kalix hos Shiva Yoga för hon är helt enkelt sjukt bra på sin grej och för övrigt otroligt trevlig.

Nu mina vänner ska jag och mina barn åka och kolla på den icke tecknade versionen av Lejonkungen och jag vet helt ärligt inte om det är jag eller barnen som är mer taggade. Men nu får ni ha det så bra och kom ihåg, varje liten grej kan bli ditt fritidsintresse.