Efter en massage är jag mjuk och rörlig igen

God eftermiddag och varmt välkomna tillbaka till mig. Idag ska du få ett riktigt bra tips som verkligen kan vara användbart för er som är lite stela och spända i kroppen. Jag tänkte nämligen dela med mig om vart jag vänder mig när jag går på massage i Kungsbacka, företaget heter Linea Aspera Kliniken och har alltid hjälpt mig otroligt mycket.

Med tanke på att jag bor hemifrån går mycket av min fritid åt att laga mat, städa osv. Dock får jag ofta några timmar över till nöje om kvällarna när jag kommer hem från jobbet, den tiden brukar då gå åt att sitta vid datorn för att spela eller framför tv:n för att kolla på film och serier. Eftersom jag lägger ner mycket tid på att sitta i en datorstol eller ligga i konstiga positioner i soffan får jag ont i ryggen och nacken med jämna mellanrum, vilket har fått mig att gå på massage i Kungsbacka. Min mamma går till det här företaget när hon får massage och därför kände jag förtroende för dem och gick själv dit när jag behövde min första massage. Jag blev omhändertagen på ett bra sätt, de välkomnade mig och tog väl hand om mig under hela besöket. Jag kände mig hela tiden bekväm trots att det var en situation jag inte var van vid, genom att jag var bekväm blev det lättare för mig att slappna av väl på massagebänken. Den massagen jag fick var riktigt behövlig, jag var spänd över rygg och nacke men efter min behandling var jag mjuk och rörlig igen. Efter det har jag fortsatt att gå till dem för massage i Kungsbacka, det gör att jag kan lägga min fritid på det jag tycker är roligt utan att få ont.