En riktigt proffesionell barnfotograf

Hejsan hoppsan och trevlig torsdag på er, snart är det helg och lite ledig tid. Jag ska ta med min dotter till en barnfotograf i Helsingborg på lördag för att uppdatera vårt fotoalbum med lite fina porträtt på henne. Skulle du vara intresserad av vilka olika typer av foton den här fotografen kan ta kan ni läsa vidare här.

När jag var liten tog min familj mycket bilder som de sedan satte in i ett fotoalbum, för att vi ska kunna kolla tillbaka på fina minnen. När jag själv blev gravid började jag att fundera på att själv skapa ett fotoalbum som skulle innehålla bilder på vår bebis och familj som i framtiden kan vara roligt för oss att kolla tillbaka på. Jag började söka efter en duktig barnfotograf i Helsingborg som kunde fotografera professionella bilder som vi kunde använda till både album och att hänga på väggen. Jag hittade Fotograf Suzanna K som var erfaren inom allt från gravidfotografering till familjefotografering. Från det att jag var gravid tills idag när vår dotter är tre år har vi vänt oss till henne för att få fina bilder på både oss som familj och bilder på endast vår dotter. Efter det att vi fått hem bilderna har jag kunnat klippa och klistra så mycket jag vill för att få våra fotoalbum så personliga som möjligt. Vi väntar nu vårt andra barn och planerar att fortsätta besöka denna barnfotograf i Helsingborg till dess att vi samlat på oss tillräckligt med fina bilder på våra barn. Vi vill både tacka och rekommendera fotografen Suzanna K till alla er som också vill ha fina bilder på era barn.